Torsdag 2 juni 2011

Cha cha bloggen!
Julia och Naomi här! Idag har vi först varit i skolan och sedan åkte vi till Valletta. Idag hade grupp A idrott(Niklas, Julia, Naomi, Peter, Maria, Cornelia, Celine, Ekan och Märta). Vi fick köra handboll mot maltesiska elever utan att få höra reglerna. Eeelakt! Sedan körde vi basket, och de ägde oss varenda gång!! Men några av killarna var typ 15 år och lika långa som Ekan och köttade allt! Men Julia var så fantastiskt modig och gick in och tog bollen rakt från den största killen! Dock fick hon värsta ’’knäkakan’’ och har just nu svåra smärtor p.g.a sitt otroliga hjältemod.
Först gick vi runt lite grann och kollade på tjusiga utsikter, sedan åt vi bounty-glass! Godaste glassen ever.
 och vad blev det sen? En timmes lång dokumentär film om Maltas historia. Jag kan bara säga att ganska många somnade ….(hrmm hrmm JOSHUA han är en väldigt bra förebild!!!).  Men det var faktiskt ganska intressant tycker iaf jag och Naomi, vi var typ de enda som tyckte det.
Sedan fick vi springa runt och leka precis som vi ville, mycket trevligt. Vi gick genom en shoppinggata, och vi hittade värsta FYNDEN!! Vi kan verkligen rekommendera alla som åker till Malta att kolla in The Body Shop. Priserna är typ hälften av de är i Sverige!
På kvällen firade vi Sophies födelsedag! Det blev tårta och partaj, naaajs! Sedan hade vi värsta vattenkriget! Alla såg ut som dränkta katter sedan! Tyvärr var det inte lika roligt efteråt när man skulle torka upp hela golvet ….
Men dagen har varit jättelyckad :D
Kram Naomi och Julia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar