LÖÖÖKIG SÖNDAG

Cha Cha bloggen! Richy och Gurri här! J nu är vi äntligen framme på Malta och är på skolan. Vädret är 7kt varmt och svettigt. Men det är najjz ändå! Resan tog ca 4 timmar, på flyget såg jag och Richy på filmen The Hurt Locker filmen var väldigt bra! En stark rekommendation. Efter vi hade vart på skolan för att packa upp gick vi sedan till Sliema som är en stad som ligger ungefär där vi bor. När vi väl var i Sliema så passade vi på att ta ett dopp som var väldigt uppfriskande. Det var tyvärr kallare än vad jag och Richy trodde. Nu över till Richy J Tjeeenare! J ja som sagt så badade vi i det fina vattnet, sedan så gick vi mot shopping centret som tyvärr va stängt, men vi tog en glass och chillade. Efter det så gick vi mot busshållplatzen och på vägen så köpte jag och Gurri en slush var. Bussen gick inte hela vägen så vi fick gå en bit, men fortfarande bättre än att gå hela vägen. När vi kom hem så upptäckte vi våra skavsår…men det brydde vi oss inte om! Nu över till Gurri igen.
Japp! Sedan utmanade tjejerna oss killar på en fotbollsmatch. Vi var snälla mot dom som riktiga gentlemen men de åkte ändå på stor stryk. Efter den 3vliga matchen så gick vi sedan till rummen och släckte, vi snackade i ungefär en timme innan vi somnade.  Dagen hade nästan allt den kunde ha glädje, svett, godis, filmer, bad, sol, fotboll+vinst, promenad, glass, slush och sist men inte minst skönhetssömn. J glada hälsningar till mor och far både från Gurri och Richy!!                    

2 kommentarer:

  1. Hej alla härliga ungdomar! Ni verkar ha det ljuvligt i värmen och en underbar mix av olika aktiviteter! Njut och ha det bra! Puss, puss Richys Päron

    SvaraRadera
  2. Hej undomar och ledare,
    Trevligt att få läsa om allt ni hunnit med. Här i Sthlm har vädret varit omväxlande med ca 15-17 c. Hoppas att ni fått möjlighet att prata engelska även efter skolan. Med Kristelhimmelsfärds hälsningar från Rillemannens mor & far.

    SvaraRadera